>> Isidis Information TechnologyIsidis Information Technology


ISIDIS is een internationale IT-dienstverlener opgericht in 2002. ISIDIS Information Technology ontwerpt, bouwt en implementeert oplossingen op het gebied van vooruitstrevende Informatie en Communicatie Technologie, Project & Programma Management, Governance & Compliance, Service Strategy & Transformation en Enterprise Architectuur. Werkgebieden zijn erg uiteenlopend.ISIDIS ontwikkelt en bezit schaarse expertise en proposities voor technologie en toepassingen die zich in de beginfase van producten bevinden. ISIDIS is een ICT-dienstverlener in Nederland die voor klanten complete trajecten kan verzorgen: van advies tot invoering en beheer van afzonderlijke lagen van de IT- en telecominfrastructuren.

Ambities

ISIDIS wil het beste ICT-consulting bedrijf zijn. We willen een leidende rol spelen in het toepassen van strategische ICT ontwikkelingen en deze vertalen naar proposities in de gekozen markten. Na deze instabiele tijden van recessie investeert ISIDIS samen met haar klanten, nieuwe kennisinfrastructuur en toekomstgerichte oplossingen.

Onze aanpak

In onze aanpak bij het verbeteren van ICT-dienstverlening houden we rekening met alle aspecten binnen een organisatie: mensen, producten, partners en processen. Vanuit die integrale bieden we ondersteuning bij het inrichten en optimaliseren van ICT-organisaties. Vanaf de strategie-ontwikkeling tot en met de daadwerkelijke transformatie naar een effici├źnte en effectieve ICT-organisatie. Wanneer gewenst kunnen Agile Scrum of DevOps werkwijzes worden toegepast. Op die manier stellen we organisaties in staat hun ICT-voorzieningen zo succesvol mogelijk en met zo min mogelijk risico te managen.

Security.nl

Tech video's

Skype for Business Server 2019

VMware vSphere 6.7

Nano server 2016

Microsoft 365

Contact

Isidis IT Consultancy

Sijzenlaan 7B
2566 WB Den Haag

Algemeen: +31707780197
Servicedesk: +31707113489 

Skype for Business Chat LinkedIn Twitter Google+ Facebook

 

© 2018 - 2019 ISIDIS Information Technology - KVK Haaglanden nr : 27246875 | gelogd IP adres is: 3.93.74.227 | Leesvenster | Sitemap | Contact